VVS

Varmepumper – et valg med omtanke for miljøet

Står du overfor at skulle udskifte varmekilden i dit hus.

Måske pga. stigende el- og gaspriser, så hjælper vi gerne med at finde det rigtige alternativ til netop dit hus.

Hos os tilbyder vi bl.a. følgende muligheder: luft-til-vand varmepumpe, jordvarme, fjernvarme eller træpillefyr

Disse pumpetyper bruges oftest som primære varmekilde til både villaer, og i små og store virksomheder. En luft-til-vand varmepumpe ligger sig op ad en jordvarmepumpe, når man ser på ydelseskapaciteten. Økonomisk er den billigere end en jordvarmepumpe, men dyrere end en luft-til-luft pumpe, fordi den skal sluttes til vandsystemerne, så varmen kan føres ud i radiator- og gulvvarmesystem.

Den forhøjede effektivitet skyldes, at luft-til-vand varmepumpen bruger 100% af den energi, der produceres! Det kalder vi energieffektivitet på højeste plan.

15. oktober 2020 trådte en ny tilskudsordning i kraft, som betyder at du som kunde fremadrettet kan søge tilskud, hvis du ønsker at udskifte din nuværende varmekilde.

For at sikre dig dette tilskud, har vi selvfølgelig sørget for at vores medarbejder er udannet og godkendt VE installatør, så du trykt kan bruge os som installatør til opgaven.

Kontakt os på tlf. eller send en mail cs@jydsk-roer.dk, så hjælper vi med en løsning, der passer til dit behov.

Er du interesseret i et luft-til-luft anlæg, så klik ind hos vores søsterselskab Dansk Aircondition A/S, og bliv klogere på denne løsning.

Information

Jydsk Rør og Entreprenør A/S
Aut. VVS-installatør og kloakmester
Fjernvarmearbejder
Ærøvej 3, 9800 Hjørring.
CVR.: 10300843

Tlf: 98 90 10 66
Email: info@jydsk-roer.dk

Kontakt os i dag

Webbureau ITTP