Historien om Jydsk Rør og Entreprenør A/S

Jydsk Rør og Entreprenør A/S blev etableret i 1973 af Gunnar Nielsen og Agner Pedersen under navnet “Dansk Rørmontage I/S” og arbejdede primært med fjernvarmearbejde. De var bl.a. med til at lave nyt kraftvarmværk og transmissionsledninger i Hjørring.

I starten af 80’erne bliver firmanavnet ændret til “Dansk Rørmontage A/S” og får en afdeling i Hjørring og en afdeling i Odense.

Dansk Rørmontage A/S bliver i 1986 delt mellem de to indehavere, og Gunnar Nielsen etablerer Jydsk Rørentreprise A/S.

Jydsk Rør Entreprise er en familieejet virksomhed, som har sin start på Ærøvej 3 i Hjørring med værksted og lager, og kontoret drives Lisbeth Nielsen, Gunnars kone, hjemme fra Snerlevej i Hjørring. I slutningen er 1988 river man det gamle værksted på Ærøvej ned, og bygger nyt med plads til både værksted og kontor. Firmaet udfører i disse år primært fjernvarmearbejde for Hjørring-, Hirtshals- og Bindslev Varmeværk. Senere i 90’erne kommer der flere fjernvarmekunder til, og Jydsk Rør servicerer nu de fleste af værkerne i Vendsyssel.

I 1998 stopper Gunnar som direktør og går på efterløn. Firmaet overtages nu af de to sønner, Henrik og Jan Nielsen, som hver især nu ejer 50% af firmaet. Henrik som administrerende direktør og Jan som bestyrelsesformand. Janus Nielsen, Henriks søn, ansættes i 2009 efter endt læretid “ude i byen”, og firmaet laver bl.a. den 19 km lange transmissionsledning mellem Hjørring og Hirtshals.

Et kommende generationsskifte tager sin start i 2016 hvor Janus køber 30% af Henrik og Jans aktier. Janus og Jan bliver projektledere, og Henrik forsætter som administrerende direktør.

Samme år laver firmaet sin første investering i udlejningsejendomme. Man køber det gamle posthus i Tårs og laver 3 nye lejligheder.

Sommeren 2019 blev året, hvor det endelige generationsskifte fandt sted. Janus køber de sidste 70% af Henrik og Jan, og bliver efterfølgende sat ind som administrerende direktør. Henrik og Jan fortsætter begge som projektledere.

I forbindelse med generationsskifte får firmaet sit nye navn “Jydsk Rør og Entreprenør A/S” og det nye udlejningsfirma bliver stiftet “Jydsk Boligudlejning A/S”.

Information

Jydsk Rør og Entreprenør A/S
Aut. VVS-installatør og kloakmester
Fjernvarmearbejder
Ærøvej 3, 9800 Hjørring.
CVR.: 10300843

Tlf: 98 90 10 66
Email: info@jydsk-roer.dk

Kontakt os i dag

Webbureau ITTP