Jydsk Rør A/S

98 90 10 66

info@jydsk-roer.dk

logo

 
Varmepumper - et valg med omtanke for miljøet

Hos Jydsk Rør og Entreprenør A/S er vi specialister i luft-til-vand varmpepumper.

En luft-til-vand varmepumpe ligger sig op ad en jordvarmepumpe, når man ser på ydelseskapaciteten. Den er lidt billigere end en jordvarmepumpe, men noget dyrere end en luft-til-luft pumpe, fordi den skal sluttes til vandsystemerne, så varmen kan føres ud i radiator- og gulvvarmesystem. Denne pumpetype bruges oftest som eneste/primære varmekilde i både villaer og i små og store virksomheder.Vi tilbyder stor erfaring med installation på begge områder.

Den forhøjede effektivitet skyldes, at luft til vand varmepumpen bruger 100% af den energi, der produceres! Det kalder vi energieffektivitet på højeste plan.

Panasonics luft-til-vand system er baseret på højeffektiv varmepumpe teknologi. Højt ydende og driftssikker luft til vand varmepumpe med lavt støjniveau. Den varmer både dit hjem op såvel som dit brugsvand. Om sommeren køler den også huset ned til en behagelig temperatur. Dette giver et behageligt indeklima uanset vejrforhold og selv ned til udetemperaturer på -20⁰C. 

Panasonics luft-til-vand varmepumpe er svaret på den store efterspørgsel af en varmekilde med lavt energiforbrug, høj effektivitet samt lave driftsomkostninger. Derfor har vi valgt at fokusere på netop denne type varmepumpe, men er også leveringsdygtig i andre mærker, hvis dette måtte være dit ønske.

Kontakt os på tlf. 98 90 10 66 eller send en mail til hn@jydsk-roer.dk, så hjælper vi med en løsning, der passer til dit behov.
JYDSK RØR OG ENTREPRENØR A/S
Aut. VVS-installatør og kloakmester
Fjernvarmearbejder
Ærøvej 3, 9800 Hjørring.
KONTAKT OS
Tlf: 98 90 10 66
Mobil: 21 41 06 69
Email: info@jydsk-roer.dk
FIND VEJ

FACEBOOK

  © Copyright - Jydsk Rør A/S - Udarbejdet af: Net For Dig, Hjørring | CMS hjemmeside