Jydsk Rør A/S

98 90 10 66

info@jydsk-roer.dk

logo

 
 

Velkommen til Jydsk Rør og Entreprenør A/S

Hos os har vi mere end 30 års erfaring indenfor fjernvarme og VVS, og med vores nyeste maskinudstyr er vi også i stand til at hjælpe dig med enhver form for entreprenør opgave.
 
Vi udfører alle former for VVS, kloakering og entreprenørarbejde. Udover at servicere private kunder i hele Vendsyssel, har vi også et tæt samarbejde med flere fjernvarmeværker i Vendsyssel.
PROFILMAGASIN

Jydsk Rør og Entreprenør A/S har i snart 50 år sørget for at installationerne er i orden hos tusindvis af familier. Læs mere i vores profilmagasin.
LÆS MERE HER!

I Jydsk Rør og Entreprenør A/S beskæftiger vi ca. 30 mand med mange års erfaring indenfor branchen. Alle står de klar til at servicere dig der, hvor du har brug for det. Vi arbejder i hele landet, men primært i Vendsyssel, hvor vi også har vores rødder. 

Kvalitetsarbejde til tiden er i højsædet. Vi brænder for alle opgaver - store som små, og bestræber os altid på at yde den bedste service for dig.

Hos Jydsk Rør og Entreprenør A/S har vi valgt at melde os ind i Tekniq, så vores kunder kan se, vi er seriøse omkring vores arbejde. Vores medlemskab hos Tekniq sikrer vores kunder mod fejl og mangler ved deres boligprojekt, da de er dækket af Tekniqs garantiordning. Vi sørger selvfølgelig for altid at udføre vores arbejde korrekt, så det ikke bliver nødvendigt at benytte ordningen, men vi er glade for at kunne tilbyde denne ekstra sikkerhed.

 
JYDSK RØR OG ENTREPRENØR A/S
Aut. VVS-installatør og kloakmester
Fjernvarmearbejder
Ærøvej 3, 9800 Hjørring.
KONTAKT OS
Tlf: 98 90 10 66
Mobil: 21 41 06 69
Email: info@jydsk-roer.dk
FIND VEJ

FACEBOOK

  © Copyright - Jydsk Rør A/S - Udarbejdet af: Net For Dig, Hjørring | CMS hjemmeside